fbpx

Team wayfab

Kreativt reklamebureau i Aarhus

Ingen kan det hele, men sammen kan vi ufattelig meget. Især med det fantastiske team, der er gået sammen under navnet wayfab. Vi består af vidt forskellige mennesker med vidt forskellige spidskompetencer, men til gengæld med værdier i overraskende overenstemmelse. Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret og møde team wayfab.

line-ruhe | Team wayfab

Line

Partner / Grafisk designer

Line er wayfabs grafiske haj, der med sine kreative designøjne forvandler tanker og visioner til æstetiske og kommunikative trykte medier såsom magasiner, plakater og roll-ups. Med over 25 års erfaring inden for grafisk design er Line en rutineret kunstner, der hver dag nyder at sprede skønhed. Line er desuden som partner i wayfab med til at styre slagets gang inden for strategi og salg.

line@wayfab.dk

susanne-noergaard-bertelsen | Team wayfab

Susanne

Partner / Projektleder

Hvem er det, der snakker? Det kan kun være Susanne, der med sit åbne sind og empatiske væsen elsker at lære mere om den person, der sidder foran hende. Susanne har en unik evne til at sætte sig ind i andres historier og perspektiver, og derfor er det naturligvis også Susanne, der til daglig sørger for at vejlede og give vores kunder den digitale hjælp, de og deres forretning har brug for.

susanne@wayfab.dk

maja-berwald | Team wayfab

Maja

Web / Marketing

Med en baggrund indenfor grafisk design, TV og film går Maja kreativt til sine opgaver. Maja har været i online-branchen i over 15 år og har derfor også tilegnet sig en bred palette af værdifulde kompetencer. Maja har boet og haft webfirma i New York i 10 år. Du kan besøge vores partner og amerikanske afdeling her: fabwebphilly.com. Hun er nu wayfabs webudvikler og står for både design og opbygning af hjemmesider samt den efterfølgende markedsføring, som sikrer kunden den eftertragtede digitale synlighed.

maja@wayfab.dk

sara-balahang-jensen | Team wayfab

Sara

Tekstforfatter

Sara er wayfabs knivskarpe tekstforfatter, som sætter en ære i at levere effektivt indhold, der er i overenstemmelse med kundens værdier og identitet og samtidig stemmer overens med Googles mange spilleregler. Hun nyder at kunne hjælpe andre med at kommunikere deres budskab.

sara@wayfab.dk

anne-bisgaard-pedersen | Team wayfab

Anne

Web / Marketing

Anne er kommet under Majas kyndige oplæring som wayfabs webudvikler. Med en kandidat i lingvistik, en æstetisk sans og en forkærlighed for struktur nyder Anne at skabe hjemmesider med klar kommunikation, flotte detaljer og teknikken i orden. Anne har desuden fem års erfaring i online-branchen og hjælper til med markedsføring.

anne@wayfab.dk

maja-baadstorp | Team wayfab

Maja

Grafisk design

Maja er med til at skabe grafisk design hos wayfab og har især fokus på virksomhedernes identitet og brand. Som udlært fra designskolen i Kolding har Maja en evne til at lave knivskarpe kompositioner og smukke farvepaletter. For Maja er kreativitet i højsædet, hver gang hun kaster sig over en opgave.

sara-balahang-jensen | Team wayfab

Jakob

Producer / Videograf

Jakob er wayfabs super dygtige videograf, samarbejdspartner og legekammerat. Han klarer alt fra virksomhedsprofiler til vilde reklamefilm! Jakob sætter en stor ære i at formidle et brands værdier og være indirekte med til at skabe den visuelle identitet. Processen fra start til slut byder altid på nye udfordringer og oplevelser.

FYI: Det er Jakob som har lavet vores video!